Zorgeloos rijden doe je met een autoabonnement!

De auto is heel lang voor veel mensen een statussymbool geweest. Voor een grote groep mensen is
dit nog steeds het geval. De bijnaam “heilige koe” is hiermee dan ook gelijk verklaard. Echter zijn er anno nu veel mensen die de auto helemaal niet meer als statussymbool zien. Sterker nog, voor velen is de auto een puur praktisch transportmiddel om van A naar B te komen. Het zelf hebben van een auto is hierbij eigenlijk helemaal niet van belang en zeker ook geen must. Het autoabonnement springt handig in op deze trend en voorziet hiermee overduidelijk in een behoefte.

Geen gedoe met verzekeringen en onderhoud

Elke autobezitter kan je vertellen dat de kosten van auto rijden uit meer dan alleen de kosten voor brandstof bestaan. En ook elke autobezitter kan je vertellen dat een rekening van de garage voor onderhoud, reparatie en APK altijd tegenvallen en een behoorlijke aanslag zijn op je budget. Ook dit is voor veel mensen reden om af te zien van het kopen van een auto. Kiezen voor een autoabonnement betekent dat je met dit soort financiële tegenvallers niets te maken hebt. Onderhoud en verzekering zijn in begrepen in de autoabonnementsprijs. Dit zelfde geldt voor het fenomeen motorrijtuigenbelasting. Hoe gemakkelijk en overzichtelijk wil je het hebben?

Kosten van een autoabonnement

Uiteraard is het een illusie om, na het lezen van bovenstaande, te denken dat autorijden middels  eenautoabonnement niets kost. Vanzelfsprekend betaal je, in de meeste gevallen maandelijks, een vast bedrag aan abonnementsgeld. Dit bedrag hangt onder andere af van de aanbieder, de auto die je uitkiest en de looptijd van het abonnement. Bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden zijn bijvoorbeeld de kosten van de brandstof van een auto. Bovendien is het zo dat je zelf eventuele
boetes en bekeuringen dient te voldoen. Tot slot kan het zijn, maar dit is afhankelijk van de voorwaarden, dat je in geval van schade te maken hebt met een eigen risico. Vaak is dit een relatie flaag bedrag, maar het is goed om hier naar te informeren als je besluit een autoabonnement af te sluiten.

t

Voor wie is het autoabonnement?

Hierin kunnen we heel kort zijn. Autoabonnementen zijn er voor een iedere die liever zijn spaargel dniet aanspreekt voor het kopen van een auto. Het is de ideale manier om auto te rijden als je geen waarde hecht aan het bezit ervan, maar juist wel aan het gebruik. Bovendien voorziet het in de behoefte van gemak, want onderhoud, reparatie en APK worden keurig voor je geregeld en heb je zelf dus geen omkijken naar. En hiermee is het aan jou. Vind jij gemak en zorgeloos rijden belangrijker dan het hebben van een auto? Dan is het autoabonnement ook iets voor jou!

Over mij

Auto Abonnement biedt een eenvoudig en persoonlijk auto-abonnement voor de moderne bestuurder. Onze kant-en-klare auto’s zijn bedoeld voor iedereen die waarde hecht aan gemak, betrouwbaarheid, flexibiliteit en uiteindelijk gemoedsrust