Verdien geld met jouw autoabonnement!

En jij maar in de veronderstelling zijn dat het rijden van een auto je alleen maar geld kost…. Heelb egrijpelijk overigens hoor, dus wat dit betreft geen enkel verwijt natuurlijk. We leven in een tijd waarin veel kan en waarin veel mogelijk is. Dankzij de komst van het concept dat autoabonnement heet is het in een aantal gevallen mogelijk om geld te verdienen met jouw auto! Vanzelfsprekend vertellen we je hier graag wat meer over, dus lees snel verder.

k

Uitleg autoabonnement

Laten we bij de basis beginnen en je eerst uitleggen wat autoabonnementen nu eigenlijk precies zijn. Een autoabonnement is feitelijk een ander woord voor private lease. Er zijn mensen die zeggen dat bij private lease de wegenbelasting niet is inbegrepen bij de maandprijs (abonnementsgeld), maar dit is lang niet altijd het geval. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor het rijden in een veelal nieuwe auto waarbij de kosten voor onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekeringen zijn inbegrepen. Dit concept is erg gewild bij mensen die eigenlijk geen auto willen kopen, maar er wel één willen rijden. Bijvoorbeeld omdat het openbaar vervoer niet altijd uitkomst biedt. Zaken als type auto, looptijd van het autoabonnement en meer van dit soort zaken zijn bespreekbaar en is dan ook tot op zekere hoogte maatwerk.

En hoe verdien ik dan geld met mijn autoabonnement?

Geld verdienen met jouw private leasecontract is heel eenvoudig. Misschien ben jij ook wel iemand die de auto niet eens zo heel vaak gebruikt. Sterker nog, misschien staat deze zelfs wel behoorlijk vaak voor de deur te wachten tot ie er eindelijk weer eens op uit mag. Dit zijn de momenten waarop jij jouw auto kunt verhuren. Wellicht ken je wel iemand in de buurt die soms een auto nodig heeft en anders zijn er uiteraard vandaag de dag genoeg mogelijkheden om mensen te laten weten dat jouw auto op bepaalde dagen/momenten te huur is. Op deze manier verdien je al snel een gedeelte van jouw maandelijkse abonnementsgeld terug. Of wie weet hou je er zelfs geld aan over! Let op, informeer altijd bij de aanbieder bij wie jij het autoabonnement hebt afgesloten (of gaat afsluiten) of je jouw auto mag onderverhuren!

Ook een nieuwe auto rijden en hiermee geld verdienen?

Als dit alles je interessant in de oren klinkt, dan is het de hoogste tijd om je eens verder te verdiepen in de wereld van de autoabonnementen. Doe dit dan ook eens op een rustig moment en wie weet rij jij straks ook wel een nieuwe auto waar je nog geld mee verdient ook! Wij zeggen in elk geval….doen!

Over mij

Auto Abonnement biedt een eenvoudig en persoonlijk auto-abonnement voor de moderne bestuurder. Onze kant-en-klare auto’s zijn bedoeld voor iedereen die waarde hecht aan gemak, betrouwbaarheid, flexibiliteit en uiteindelijk gemoedsrust